Jocuri ca la aparate


Lumea moderna a evoluat si pe zi ce trece ne petrecem timpul tot mai mult in fata calculatorului nu stiu daca este bine sau rau dar este un fapt.

imagesDaca acum 15 ani pasionati de jocuri de tip slot machine sau pacanele, isi rezolvau curiozitatea misterioaselor jocuri de la acele aparate cheltuind bani cu gramada,  iata ca astazi in 2013 toate aceaste jocuri ca la aparate sunt disponibile si online. De ce online pentru ca sunt gratis nu trebuie sa platiti nimic si va si distrati pe deasupra. Evident ca sunt si site-uri ale casinourilor unde puteti juca aceste jocuri pe bani reali dar nu asta este scopul acestui material. Asadar jocurile ca la aparete se impart in mai multe categorii si anume.

Clasice pacanele online  cum ar fi sizzling hott sau book of ra – sunt slot-uri in care trebuie sa prinzi combinatii pe linie sau coloane sau diagonala si in functie de combinatie castigi. sunt in 3 colonae sau 5 colonae, si evident celeberele pacanele 77777.

Apoi vine categoria de jocuri cu poker si anuame poker ca la aparate, video poker in care trebuie sa prindeti cea mai mare combinatie de 5 carti consecutive si anume Chinta Royala. Suma castigata poti sa o pariezi apoi sa o dublezi.

Tot in varianta flash gratuit regasiti si jocuri de tip rouleta, black jack etc. Toate acestea cu o realistica extrardinara unele chiar 3D si ce e cel mai cool sunt gratis se joaca pe bani virtuali astfel putand miza cat doriti fara riscuri.

Tratati aceste jocuri ca la aparate ca amuzamente  si distractie.

Spor la joc.

Comenteaza articolul