Book of ra online


book-of-ra-deluxeBOOK of RA un joc online slot machine care cu siguranta iti va placea. Book of ra este probabil cel mai jucat joc de tip pacanele din lume. Jocul este inspirat din secretele cartii antice egiptene cat si din lumea faraonior si apiramide.
Jocul are mai multe variante cel puntin 6 aparute acum vb despre varianta standard a jocului. Jocul este similar cu Sizzling Hott.

Versiune clasică a jocului Book of Ra va propune sa descoperiți comorile ascunse. 9 linii de câștig repartizate pe 5 role într-un joc simplu și numeroase bonusuri vor face din dumneavoastră un mare aventurier în lumea enigmatică a hieroglifelor. SUmele castigate le puteti dubla jucand la noroc – trebuie sa ghicesti culoarea unui carti fie rosu sau negru.

Despre aceste jocuri aparate putem spune ca sunt reprezentate de mai multe tipuri de jocuri, astfel avem jocurile ca la aparate cu poker, jocurile ca la aparate de tip casino, jocurile, cele cu carti, sau cele de genul Book Of Ra. Acestea din urma sunt printre cele mai populare si au foarte multe persoane ce il practica.

In ceea ce priveste varianta denumita Sizzling Hot despre acesta putem spune ca se refera in principal la celebrul joc cu septari, si cu fructe, care are deja traditie in ceea ce inseamna domeniul jocurilor la aparate, si a fost transpus din acest motiv si in mediul virtual.

Astfel aveti posibilitati si in mediul online in ceea ce priveste jocurile ca la aparate, si le puteti incerca pe diferite site-uri de profil in cazul in care doriti sa va relaxati. Din fericire pentru persoanele ce adora astfel de jocuri exista o multime de posibilitati in acest sens, ceea ce inseamna ca veti avea de unde alege, si veti petrece cateva momente distractive.

Deci nu ramane decat sa va uram bafta la joc, si sa ne impartasiti si noua impresii despre aceste jocuri

Scopul jocului Book of Ra este acela de a afișa același simbol pe cele 5 role.

In curand vom vorbi despre Book of ra deluxe, Book of ra 2.

Joaca online gratuit jocurile cu pacanele cele mai tari si daca esti pasionat de poker te invitam sa joci si poker ca la aparate.

Spor la joc

Comenteaza articolul

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s