Tom si jerry – jocuri online


run-jerry-runNe propunem sa povestim desprea cele 2 personaje care au facut istorie in desenul animat si anume Tom si jerry. SI cu siguranta fac fata cu brio in cele mai frumoase jocuri cu Tom si Jerry care au invadat internetul in ultima perioada de timp si care sunt foarte apreciate de copii.

Eroi Tom si Jerry de la Cartoon au devenit si eroi jocurilor flash cu sau fara voia lor insa daca piata a cerut asta producatori de jocuri imediat au trecut la treaba si au produs nunumarate variante de jocuri online in care cele 2 personaje duc lupta lor permanenta pentru suprematie si care fac deliciul copiilor. Jocurile cu ei sunt pline de umor , emotie  si evident demult mister.

Jocurile cu Tom si Jerry sunt foarte apreciate ele te provoaca la multe probe de indemanare, perspicacitate , actiune dar regasesti si multe variante de jocuri de colorat si desenat sau puzzle.

Cateva variante de  jocuri cu Tom si Jerry pe care le puteti juca online sunt:

  • Tom si Jerry pe motocicleta
  • Run Jerry Run – super joc de aventura
  • Jerry conduce tractorul cu remorca
  • Prinde-l pe jerry
  • Tom si Jerry lupta pe cascaval – joc de indemanare

Fie ca Jerry doreste sa fure de la Tom sau Tom il ademeneste pe Jerry cu diverse obiecte, sau Jerry conduce diverse automobile (masini, motociclete, atv-uri, biciclete, tractoare, etc) , cu siguranta provocarile te vor tine cu sufletul la gura.

Joaca  cele mai tari jocuri online cu jocuri Tom si Jerry pe portalul de jocuri online  –www.jocuripescuit.com –  o multitudine de jocuri online gratis va asteapta: Jocuri cu aniamale, cu eroi , jocuri online cu Tom si Jerry precum si cu alti eroi importanti.

Spor la joc

Comenteaza articolul

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s