Lumea jocurilor cu animale


Printre cele apreciate jocuri online se numara jocurile cu animale. Aici putem vorbi de o paleta foarte larga de jocuri in care eroi principali sunt fie animalele domestice sau salbatice, fie eroi din desenele animate sau filmele de succes de la Cartoon network, Disney Channel,  Nickelodeon ,…

Sa le luam putin pe rand si sa incepem cu categoria jocuri cu cai,  aceste jocuri sunt foarte apreciate de fete  in special dar si baieti le pot juc.  Regasiti foarte multe variante de jocuri cu animale cu cai cum ar fi:

  • jocui cu cai de curse
  • jocuri de imbracat cai
  • jocuri de spalat cai
  • jocuri cu sarituri cu cai
  • jocuri cu cai 3D
  • jocuri cu cai in 2

Jocuri cu cai 3D

Orice dintre acestea cu siguranta va or incanta. Asemanator cu acestea sunt si cele din categoria jocuri cu ponei. Cai mai mici si ma dragalasi. Si ponei sunt foarte apreciati de fete si sunt celebre jocuri cu Ponei Winx, sau Barbi calare pe ponei. O alta categoria foarte apreciata sunt jocurile cu ferme cu cai si ponei, jocuri in care trebuie sa ai grija de animalute, sa le adapi, sa le faci curat, sa ii teseli sa ii imbraci de parada si multe alte activitati de la ferma de animale.

Sa vorbim putin si de cele mai temute animale presistorice dinozauri, categoira de jocuri cu dinozauri aduce mult suspans si

Atacul Dinozaurilor

adrenalina, se stie ca dinozauri presistorici sunt foarte agresivi si rapizi si jocurile cu T-Rex sau cu dinozauri zburatori sunt foarte cautate. Poti particpa la curse cu dinozauri sau sa te bati cu cei mai mari dinozauri din istorie. Sau esti un dinozaur care trebuie sa termine diverse nivele de dificultate adunamd carne, obiecte sau arancund cu pietre sau bolovani. In alte versiuni ale jocurilor cu dinozauri trebuie sa te bati cu acestia sau sa ii eviti in cursa spre castigarea jocului.

Asadar nu rata jocurile cu animale online, jocuri care cu siguranta iti vor placea si te vei distra la maxim. In urmatorul material o sa va prezint cateva jocuri cu caini si pisici , jocuri cu ingrijit animale, curse cu animale.

Spor la joc

Comenteaza articolul